伊莉討論區

標題: Switch有咩耐玩啲嘅遊戲 [打印本頁]

作者: realty86    時間: 2018-3-21 10:10 AM     標題: Switch有咩耐玩啲嘅遊戲

想搵個耐玩game

作者: brown_cony    時間: 2018-3-22 05:51 PM

馬里奧賽車, 炸彈人等上線有夠玩的, 只要你不覺得悶的話~
作者: sexy_guy888    時間: 2018-3-23 12:39 AM

Monster Hunter XX,  best version of the MH series after MHW
作者: dt16091989    時間: 2018-3-24 09:58 PM

EM...ZELDA作為單機遊戲而言都幾耐玩既
而連線遊戲的話就數SPLATOON 2
漆彈到而家仲有一批HARD CORE玩家支持
作者: yawe35    時間: 2018-3-25 12:24 AM

作者: 我心隨風    時間: 2018-3-25 12:45 AM

薩爾達、奧德賽、馬車8、花枝2、卡比、大亂鬥
作者: a3232760037    時間: 2018-3-25 12:52 AM

我的想法是只要遊戲可以讓我玩超過80小時,就算耐玩
然而異度神劍2,SPLATOON2,曠野之息,我都能玩超過200小時

馬車8因為WII U時期就玩過了,所以這片就有點了無新意,沒玩多久
但如果連WII U的時間也加進去,這片也有超過80
作者: lun1516    時間: 2018-3-26 11:30 AM

其實都要睇返你指既耐玩係點
好似mhxx咁,我身邊一直都有人玩,依家我都玩左400小時以上
splatoon又係,如果你有心機玩,其實玩足2年都可以,對戰game,可以練同可以玩既野真係太多,仲要打team的話,唔會無野玩
作者: dt16091989    時間: 2018-3-31 02:39 PM

lun1516 發表於 2018-3-26 11:30 AM
其實都要睇返你指既耐玩係點
好似mhxx咁,我身邊一直都有人玩,依家我都玩左400小時以上
splatoon又係,如 ...

的確, SPLATOON的玩法好多變
黎緊仲再出新VERSION
到你練裝練得熟咩
又定時定候出D新地圖等大家重新適應過
KEEP住有新鮮感
作者: daniellue7159    時間: 2018-3-31 08:06 PM

薩爾達.馬車8.花枝2
至於任社本家的卡比非常不推...是給幼兒玩的
作者: lun1516    時間: 2018-4-2 02:32 PM

daniellue7159 發表於 2018-3-31 08:06 PM
薩爾達.馬車8.花枝2
至於任社本家的卡比非常不推...是給幼兒玩的

花枝2  XD
這款的確是十分不錯
大推!!!!

現在已出到X RANK
但我還是在邊緣…
作者: jj941023    時間: 2018-4-4 11:09 PM

耐玩遊戲取決於樓主想幾個人玩
還有類型

我個人有買的
一個人玩: 薩爾達傳說 荒野之息 (超級推)
許多人玩 (派對遊戲):Just Dance 2018 (最多我試過 可以4個人一起玩唷)
這些從我2017年底買到現在 還在玩呢!

歡迎光臨 伊莉討論區 (http://s03.p04.eyny.com/) Powered by Discuz!